Pagina's

zaterdag 29 november 2014

Nagellakstash ♥

Hee!
Sorry, dit artikel zou donderdag al op de site moeten staan,maar m'n camera was leeg en ik kon geen batterijen vinden.. oepss
Maar, hier is het artikel ;)
Ik vond het wel leuk om mijn nagellakstash te showen.
Ik heb een kastje gemaakt samen met mijn vader en daar staat nu al mijn nagellak in,heel handig!Nou tadaa, dit is mijn nagellakstash.
Op de voorkant van m'n kastje heb ik een hart gemaakt van stukjes gekleurd papier met een motiefje erop.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Hiernaast zie je mijn nagellak beter.
Linksboven van m'n kastje heb ik pareltjes,glitters,poeders enzovoort voor nail art.
Aan de linkerkant heb ik de kleuren beige/naturel,glitters,geel& rood.


In het midden heb ik de kleuren die ik vaak gebruik zoals doorzichtige lak,wit,roze,blauw,paars en groen.

                                                                                                                                                                                                                                               Aan de rechterkant heb ik de kleuren zwart,oranje en daaronder wat random kleuren.                  En dan nu: mijn favoriete nagellak ♥

Hiernaast zie je mijn favoriete kleuren.
Van links naar rechts:
Rimmel Lasting finish pro- 370 Wild Orchild
Rimmel 60 seconds- 430 Coralicious
Miss sporty- 113 ? ( de kleur of het nummer staat er niet duidelijk op)
NYC in a minute- 320 Blue sky
Maybelline New York color show street artist- 04 Alley attitude
Hema- nummer 17

Dit zijn echt mijn favoriete nagellakjes, de kleuren zijn echt heel mooi en de lak dekt goed.
De lakjes van Miss sporty en van Maybelline dekken natuurlijk niet omdat het glitters zijn,maar boven een andere kleur staan ze heel leuk!

Dit was het alweer..
Tot volgende week!
Liefs,Manuela ♥
2 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige stash heb jij!
  Je opberg manier is echt super handig :)
  liefs,
  hester

  (beautystuffwithhester.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt,ben er heel blij mee! :)
   Ik zal zo even een kijkje nemen op je blog,
   Liefs,Manuela

   Verwijderen