Pagina's

maandag 9 maart 2015

Winkel van de maand -> Lucardi ♥

Hee allemaal!
Zoals jullie kunnen zien een nieuw soort artikel.
Ik ga vanaf nu elke maand over een andere winkel vertellen en zeg dan wat ik van de winkel vind en laat ik jullie wat dingen uit de winkel zien die ik heb!
Vandaag wil ik het met jullie hebben over de Lucardi, dit is een juwelier waar ze sieraden voor een normale prijs verkopen. Het zilver/goud en brons zal natuurlijk wel duurder zijn. Maar de rest is dus niet overdreven duur :D Ook kan je bij de Lucardi gaatjes laten schieten.

Bron


Ik vind de Lucardi een hele leuke winkel en kom er bijna elke keer als ik in de stad ben.
Wat de Lucardi goed aangepakt heeft is de aanbiedingenbak, hierin zitten altijd hele leuke dingen zoals armbandjes en bedels. Ook hebben ze regelmatig rekken staan met sieraden voor een klein prijsje. zo zijn oorbellen bijvoorbeeld €1,-, armbanden €2,- en kettingen €3,- Er is een heel groot assortiment met sieraden. Van goedkope sieraden naar duurdere gouden/zilveren sieraden waar je zelfs iets in kan laten graveren!

De service van de Lucardi is heel goed en als je vragen hebt is er altijd wel een medewerker die je wilt helpen! Ook de inpakservice is super! De dingen worden zo leuk ingepakt!♥

Dan nu een paar dingen die ik van de Lucardi heb. :)

Dit waren een paar dingen die ik ooit bij de Lucardi gekocht heb.
Ik ben zeker tevreden over de aankopen en geef deze winkel daarom ook een 10!

Neem zeker eens een kijkje op de website van Lucardi : www.lucardi.nlHopelijk vonden jullie dit weer een leuk artikel!


Liefs, Manuela ♥
Geen opmerkingen:

Een reactie posten