Pagina's

maandag 25 mei 2015

1 dag uit m'n leven || dagje Zwolle ♥

Hoii!
Het is alweer een tijdje geleden dat m'n vorige artikel was, sorry!
Vandaag vertel ik jullie over één dag uit m'n leven.
Gisteren ging ik samen met vriendinnen naar Zwolle toe.
Anouk,Manon en ik gingen wat eerder naar Zwolle en een halfuurtje later ofzo kwam Roos.
We gingen rondkijken in winkels en Manon moest even wat ruilen. Bij de Only heb ik een t-shirt gekocht en bij de H&M een broek.


Daarna gingen we naar de Mac want Anouk wou ijskoffie. Daar gingen we dus gelijk avondeten. Vervolgens gingen we naar Pathé om alvast bioscoopkaartjes te kopen, zodat we in ieder geval een plekje hadden. Toen we dat gedaan hadden besloten we om naar Starbucks te gaan. We kozen alle 3 voor een frappucino caramel. In de Starbucks kwamen we de rest tegen en gingen we gauw door naar de bioscoop.
We gingen naar de film: Pitch Perfect 2.  Het was een super leuke film &
zeker een aanrader!
Toen de film afgelopen was gingen we nog even snoep halen en moest Roos alweer weg omdat ze de bus moest halen :(
Daarna liepen we weer terug de stad in en zagen we Maud,Jinny en Naomi weer. Die waren we namelijk opeens kwijt :')
Hun hadden nog niet gegeten dus gingen we met ze mee naar de Mac . Doordat we zolang in de Mac zaten hadden we de eerste trein gemist, oeps.


We liepen terug naar het station en Anouk zei hoi tegen 2 random jongens. Die besloten om mee te lopen met ons :') 
Eenmaal aangekomen op het station stonden we bij spoor 12 te wachten. We vroegen of deze trein naar Kampen-Zuid ging maar dat was niet het geval. We renden verder en kwamen bij een trein uit die naar Utrecht ging. We vroegen aan de conducteur of hij wist welke trein naar Kampen-Zuid ging en hij wees naar de achterste trein op spoor 1. We renden echt als gekken naar die trein toe en riepen stop enzo. Toen we binnen waren bleek het dat we nog dik 5 minuten hadden dus was het rennen nergens voor nodig. En ongeveer 5 minuten nadat we binnen waren gingen de deuren dicht en begon de voice over met d'r verhaal. 'Welkom in de sprinter naar Amsterdam-Centraal' klonk het. We kregen op dat moment volgens mij even een hartverzakking. Helemaal in paniek vroegen we mensen of ze wisten of deze trein ook naar Kampen-Zuid ging en dat wisten ze natuurlijk weer niet. De conducteur kwam binnen en die zei dat Amsterdam-Centraal het eindpunt was. Gelukkig maar anders waren we volgens mij nooit thuisgekomen. Bij de kaartcontrole haalde hij ook nog een grap met me uit door te zeggen dat ik een kaartje voor Kampen had i.p.v. Kampen-Zuid. Ik schrok me kapot :')
Maar Kampen-Zuid was dus gewoon Kampen,hahah.
Het was in ieder geval een super leuke dag! :)Tot snel!


Liefs,Manuela ♥

5 opmerkingen: