Pagina's

donderdag 10 september 2015

1 dag uit m'n leven || bioscoopkaartjes gewonnen voor Schone handen

Hoii!
Vandaag weer een artikel voor jullie.
Een paar dagen geleden deed ik mee aan een winactie van theater/bioscoop Castellum. Je moest een foto sturen van je schone handen en dat deed ik dus.

                                                                                      Bron
 Maandag kreeg ik een melding op Twitter en daar stond dus dat ik gewonnen had,super leuk natuurlijk! Maar toen keek ik waar de bioscoop was en dat was niet bepaald dichtbij, de bioscoop was namelijk in Alpen aan de Rijn, oeps.. 
Maar, het leek me een leuke film dus ik besloot er toch heen te gaan aangezien m'n vader het niet zo erg vond om me te brengen. Ik ging trouwens met Manon ☺Het was super leuk en de film was echt spannend en zeker een aanrader!


Hier nog even waar de film over gaat: 
Eddie (gespeeld door Jeroen van Koningsbrugge) verdient zijn geld met de drugshandel, al houdt hij voor zijn kinderen vol dat hij in visnetten handelt. Zijn vrouw Sylvia (gespeeld door Thekla Reuten) is wel op de hoogte van de werkelijke handel van haar man, al weet ze het liefst zo min mogelijk over de zakelijke kant. Als alles fout dreigt te lopen probeert Sylvia haar jonge kinderen te beschermen en het misdaadmilieu te ontvluchten. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Eddie zal nergens voor terugdeinzen om haar binnen de 'familie' te houden. Kortom een spannende film! Schone handen draait vanaf 10 september in de Nederlandse bioscopen. Dit was het alweer, tot snel!

Liefs, Manuela ♥ 

 


2 opmerkingen: