Pagina's

zaterdag 3 oktober 2015

Review EOS lip balm (passion fruit & strawberry sorbet)

Hoii!
Vandaag heb ik een review voor jullie.
Zoals ik in m'n vorige artikel al geschreven had, heb ik EOS gekocht.
EOS is de afkorting van Evolution of smooth en is een bekend lipbalsem merk.
Je kunt EOS niet overal in Nederland kopen. De enigste winkel is Urban Outfitters of anders kun je ze bestellen via Alice&Jo waar je ze eventueel ook zelf kan ophalen.Ik heb mijn EOS lipbalsems bij Urban Outfitters in Amsterdam gekocht voor €9,00 per stuk.
Ik heb gekozen voor de smaken passion fruit en strawberry sorbet.
De EOS lipbalsems zijn glutenvrij en vaseline-vrij dus mocht je daar allergisch voor zijn, is EOS ideaal. De verpakking ziet er alleen al leuk uit. Op de achterkant staat nog wat informatie over de lipbalm zelf.
           

Passion fruit:Deze gebruik ik momenteel en ik vind hem erg fijn!
Hij ruikt zoet en fruitig.
Ik zou deze zeker aanraden, m' n lippen worden er zachter en minder droog door.
Strawberry sorbet:
Deze heb ik nog niet geprobeerd.
Hij ruikt lekker zoet, maar niet echt naar aardbei.
Volgens verschillende reviews is ook deze EOS een aanrader en worden je lippen er ook lekker zacht en minder droog door.Ik ben echt zeer tevreden met deze aankopen!

Tot snel,

Liefs, Manuela ❤️
2 opmerkingen: