Pagina's

zondag 1 november 2015

10 dingen om binnen te doen in de herfst

Hee!
Vandaag heb ik een artikel voor jullie met dingen die je binnen kunt doen in de herfst.1. Ga films of series kijken, dit verveelt bijna nooit en het is ook nog eens leuk.

Bron

2. Maak een fotohart. Dit heb ik ook gedaan en het geeft m'n kamer gelijk een heel ander gezicht. Ik heb polaroid foto's bestelt via de app: LALALAB die je misschien ook wel kent onder hun vorige naam: Polagram. Het is heel simpel, je kiest polaroidstyle, selecteert foto's uit je fotogalerij en dan kun je er eventueel nog een tekst onder zetten of de foto bijsnijden. Het kost natuurlijk wel geld! Ik heb voor +/- 30 foto's iets van €13,00 inclusief verzendkosten betaald. De service is echt goed en je krijgt de foto's ongeveer een week nadat je ze besteld hebt omdat ze vanuit het buitenland komen.3. Doe een DIY (Do It Yourself) er staan vaak hele leuke idee├źn op We Heart It, Pinterest of op Instagram (even bij tags op DIY zoeken)

4. Ga bakken, dit kun je alleen doen, met je moeder of gezellig met vriendinnen. Op de Allerhande site van de Albert Heijn staan diverse lekkere recepten.

5. Lak je nagels in een leuk herfstkleurtje. 

Bron7. Doe leuke make-up tutorials.

8. Verander je kamer in de herfstsfeer, bijvoorbeeld met geurkaarsen. 

9. Maak alvast een verlanglijstje voor sinterklaas of kerst. 

10. Ga alvast winterkleding bekijken op online sites. 


Hopelijk vonden jullie dit artikel leuk en hebben jullie wat aan de tips! 


Liefs, Manuela ♥︎

2 opmerkingen: