Pagina's

zondag 20 november 2016

Review Primark brush cleansing pad ♥︎

Hee! 
Vandaag heb ik weer een artikel voor jullie! 
Mijn moeder is een tijdje geleden naar de Primark geweest en nam de brush cleansing pad voor mij mee. Benieuwd of hij goed werkt? Lees dan gauw verder. Eerste indruk
De pad is netjes en hygiënisch verpakt. Dit vind ik zelf altijd wel fijn, zo weet je zeker dat hij niet gebruikt is of dergelijke. 
Ik vind de kleur van de pad heel leuk en de patroontjes die erop staan zijn schattig. Hoe werkt het? 
Volgens de verpakking moet je de pad in je wasbak doen, er zit een soort van zuignap aan de onderkant.
Hierdoor blijft de pad vastzitten. 
Er zitten 2 verschillende patroontjes op de pad, 1 golvend patroon en een dikker patroon die bestaat uit hartjes, stippen en bloemetjes. Zo kun je je kwasten goed reinigen. 

Review
Het bevestigen van de pad in de wasbak was nog een aardig karweitje. De zuignap was te groot voor de wasbak, waardoor hij vaak omhoog sprong. Ondanks dat werkt hij wel heel goed! Voorheen waste ik mijn kwasten altijd met m'n handen, waardoor m'n handen best vies werden. Met de cleansing pad worden je handen helemaal niet vies, heel handig dus! Ook is de pad heel makkelijk schoon te maken, even afspoelen met water en hij ziet er weer als nieuw uit.
Mijn kwasten zijn weer als nieuw, het is dus zeker een aanrader.

Voor het schoonmaken.
Na het schoonmaken.Voor en nadelen
+  Goedkoop
+  Ziet er leuk uit
+  Maakt de kwasten goed schoon

-  Het bevestigen van de cleansing pad is een beetje moeilijk, maar dit kan ook aan mijn wasbak liggen.De brush cleansing pad is voor €1,50 te koop bij de Primark.Hopelijk vonden jullie deze review leuk!

Liefs, 
Manuela ♥︎

Geen opmerkingen:

Een reactie posten