Pagina's

zaterdag 25 maart 2017

Shoplog DM drogisterij en H&M

Hoihoii!
Vandaag heb ik weer eens een shoplog voor jullie!
Ik ben vorige week zaterdag namelijk naar Duitsland geweest en het leek me leuk om te laten zien wat ik gekocht heb.Ik ben naar Nordhorn geweest, dit is een stadje dichtbij de grens en vanaf mijn woonplaats ongeveer anderhalf uur rijden.

Laten we maar beginnen met het eerste ding wat ik zag toen ik een winkel genaamd 'Rossman' binnenliep. Deze winkel kun je denk ik het beste vergelijken met de Kruidvat/Trekpleister.Ik zal je eerlijk zeggen dat ik geen idee heb waar het precies voor is, maar ik kon eruit halen dat het natuurlijk een spray is voor gekleurd haar en dat het je haar, nouja meer de kleur, beschermd tegen bijvoorbeeld de zon. De spray ruikt wel echt heel lekker. Ik kocht de spray voor €2,95.

Dan heb ik nog een hemdje, een jurk en een 'chill' shirt gekocht bij de H&M.Gewoon een los basic hemdje voor in de zomer, volgens mij was deze €6,99.


Dit is de jurk die ik gekocht heb, het is een bordeaux rode maxi dress.
Deze was €14,99.En als laatste kledingstuk dit 'chill' shirt.
Wel grappig, m'n vader zag dat shirt hangen en zei dat het echt wat voor mij was, waarop ik nee zei.
2 seconden later had ik het shirt toch in m'n handen. ;P
Dit shirt was €9,95.


Tot slot de dingen die ik bij de DM gekocht heb.
Ik was zo verbaasd over de prijzen, dat ik er gewoon echt even stil van was.
Zo koop ik in Nederland altijd droogshampoo van Batiste voor ongeveer €7,00, terwijl diezelfde droogshampoo in Duitsland maar €2,75 is.Ik heb dus ook gelijk 3 bussen droogshampoo ingeslagen, aangezien die bussen er bij mij zo doorheen gaan, oeps.Haarverf kost ook vrij weinig in Duitsland, zo kocht ik dit pakje haarverf voor maar €2,85, terwijl zo'n pakje in Nederland toch wel een tientje kost.

                                                        
En om nog even in het thema qua haardingen te blijven, kocht ik dit haarmasker (nouja eigenlijk kocht ik 3 potten) Dit haarmasker is voor gekleurd haar en ik had al een pot, maar die is natuurlijk ook een keer opgeraakt. Tot mijn verbazing kon ik dit haarmasker in geen 1 winkel vinden en zelfs niet online. Dus volgens mij is hij uit het assortiment in Nederland? Maar gelukkig niet in Duitsland, ik was ook heel blij toen ik het haarmasker zag staan.
1 pot was maar €2,95.Ook kocht ik deze aftershave balsam van Nivea, voor mezelf ja.
Niet iedereen weet het denk ik, maar deze aftershave balsam is een hele goede make-up primer en je doet er ook nog eens lang mee, omdat het een best grote fles is.
De aftershave was €4,25.Ik zag deze hand & bodylotion van TreacleMoon voor maar €1,95 in het schap staan.
Het is een fles van 350 mlEn last but not least, de EOS producten die ik gekocht heb.
Van links naar rechts:
EOS lipbalm - pomegranate/raspberry     €5,95
EOS handlotion - berry blossom              €4,95
EOS lipbalm - sweet mint                        €2,95Ik ben zeer tevreden met m'n aankopen!


See you soon!

Liefs,
Manuela ♥︎

Geen opmerkingen:

Een reactie posten