Pagina's

zondag 20 maart 2022

Gepersonaliseerde ketting van Kaya sieraden ❤︎

Hoihoi! 

Een aantal dagen geleden mocht ik van Kaya sieraden een gepersonaliseerde ketting ontvangen. In dit artikel laat ik jullie de ketting graag zien! 

Op de website van Kaya sieraden staan diverse kettingen met initialen. Een keuze maken ging dus niet zo makkelijk haha! Ik wist al wel dat ik 4 initialen wou, dus dat hielp wel met zoeken. De ketting die ik gekozen heb heet als volgt: Gepersonaliseerde ketting met initialen 'Olivia' 

De hanger is rond (16 mm) en de rand bestaat uit gegraveerde olijftakken. De olijftak staat voor vrede, verzoening en hoop.

Je kan bij dit ontwerp van ketting voor 1 tot 4 initialen kiezen. Ik koos de initialen van mijn vader, moeder, zusje en vriend. Zo draag ik ze altijd bij me :) 

Je kan deze ketting in het zilver, verguld of rosé verguld nemen. Ook kan je kiezen uit 3 soorten kettingen. Ik heb gekozen voor 'Jasseron'.

Op de site kan je je ketting erg snel en makkelijk samenstellen. 

Je begint met de gewenste kleur, dan de soort ketting die je wilt en daaronder het aantal initialen. Als je het aantal intitialen aanklikt, kan je ze daaronder invoeren hoe je ze wilt hebben. Bij de afbeeldingen staat een plaatje over hoe de initialen op je ketting komen, dit is vooral handig als je 4 initialen neemt.  Zo weet je welk initiaal bovenin komt. 

Ik ben heel erg blij met mijn ketting. De ketting kwam al snel na het doorgeven van de initialen binnen. Als je de ketting vandaag zou bestellen, zou die, als verwachte leverdatum, 2 dagen later binnen moeten komen. Super snel!

De ketting kwam in een chic sieradendoosje van Kaya sieraden inclusief een zilverpoetsdoekje. Zo kan je je ketting goed onderhouden.

De letters zijn er mooi ingegraveerd en de ketting voelt stevig aan. Verder vind ik de sluiting van de ketting fijn en kan ik de ketting gemakkelijk zelf omdoen. Ook vind ik het prettig dat de ketting van echt zilver is. Zo verkleurt hij niet. De kwaliteit van de ketting is erg goed. Het voelt aan als een goede, stevige ketting.

De ketting kost €39,90 en is dat bedrag zeker waard!Is een ketting niks voor jou? Je kan bij Kayasieraden ook armbandjes met een naam laten graveren! Zo kan je een armbandje kiezen met een geboortesteen eraan of een leuk bedeltje. Je kan zelfs kiezen voor een gravure in eigen handschrift of een mooie slavenarmband met naam. Er is voor iedereen wel wat, met zoveel keuze! Ook de heren kunnen kiezen voor een armband met initialen of met een naam. 


Erg leuk om een armband met naam cadeau te geven aan een geliefde! 

Mijn zusje is in april jarig, dus ik ga zeker even rondkijken op de website voor een leuk en persoonlijk cadeau voor haar! 

Wist je trouwens dat Kaya sieraden per sieraad een bedrag aan Stichting Eduki doneert? Zo kan een kind in Gambia 1 week naar school! Dus met het kopen van je sierraad steun je eigenlijk ook nog een goed doel! 

Ben jij meer van de kettingen of armbanden? 


Ik zie jullie snel weer!


Xoxo

Manuela ❤︎Geen opmerkingen:

Een reactie posten