Pagina's

zondag 26 oktober 2014

Dagje Efteling&dagje Zwolle :)

Hee!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets gepost heb,sorry daarvoor.

Ik ben vorige week zondag naar de Efteling geweest en gisteren ben ik met een vriendin naar Zwolle gegaan.

Dagje Efteling:
Ik ging met mijn familie naar de Efteling toe en dat was heel leuk!
Eerst gingen we naar het sprookjesbos (dat wou mijn zusje graag) en daar zagen we de bekende sprookjesboom ;)
Ook zagen we de welbekende sprookjesfiguren uit de sprookjesboeken.

Toen we het daar wel gezien hadden wou mijn zusje in zo'n soort vliegtuigding die boven een deel van het park ging.
Daarna gingen we met het treintje naar de andere kant waar de achtbanen waren (wat ik heel leuk vond :P )
Mijn vader,mijn zusje en ik gingen in de gewone achtbaan (die niet over de kop gaat). Daarna ging ik nog in dat schip,de Python en in de Vliegende Hollander. Het leukste vond ik de Python omdat die over de kop ging :)


De dingen die je hiernaast ziet heb ik gekregen :)


Dagje Zwolle:


Ik ging met een vriendin (Anouk) naar Zwolle.
We gingen vanaf station Kampen Zuid naar  Zwolle.


Toen we in Zwolle waren zagen we de Starbucks en daar gingen we natuurlijk naartoe :D
Anouk had een frappuccino caramel en ik had een frappucino mango passion fruit.
Daarna zijn we een beetje in winkels gaan kijken en toen was het alweer middag.Dus gingen we maar even middag eten.Daarna gingen we weer in de winkels kijken enzovoort en kochten we bij een snackbar slush (de bekertjes waren zo schattig)
Ook hadden we bijna de trein gemist maar gelukkig hadden we nog 3 minuten :P.
En dan,wat heb ik gekocht?
Nou eigenlijk niet veel ;p

Als eerste de Televizier (want Angela en Victor stonden erin),
een hartjes ketting,splitpennen (die had ik nodig,maar vond het niet zo boeiend om op de foto te zetten) en een cadeau voor mijn zusje (was een doosje met snorren erop en daarin zaten oorbellen)Kortom: de dagjes uit waren echt super leuk! :D

Liefs,Manuela ♥Geen opmerkingen:

Een reactie posten