Pagina's

vrijdag 10 oktober 2014

♥ Top 3 haarproducten

Hee!
Zoals je al kon lezen in de titel ga ik mijn top 3 favoriete haarproducten laten zien en er wat over vertellen.

1. Schwarzkopf got2b smooth'n chic anti-frizz lotion.
Deze lotion is heel fijn en erg geschikt voor mensen met dik/pluizig haar. Mijn haar word er altijd een stuk minder pluizig van! Je haar word er ook zachter en gladder van.Wat ook handig is,is dat de lotion tegen de hitte van een föhn of stijltang kan :) Deze lotion is lang te gebruiken doordat de fles zo groot is,je kan deze lotion o.a. bij de Kruidvat en Etos kopen.2.Schwarzkopf anti-pluis crème repair&care krul controle
Deze crème helpt ook tegen pluizig haar maar is ook goed voor droog en beschadigt haar.
Verder ruikt deze crème naar kokos, jammie ♥
Ook deze crème is o.a. bij de Kruidvat en Etos te koop.


3. Pantene Pro-v
Deze spray moet je voor de nacht in je haar sprayen.
Je haar word dan soepel zodat je het goed kan kammen. Ik spray dit bijna elke avond voordat ik ga slapen in mijn haar en de volgende dag is het makkelijk doorkambaar, handig :)
Het is voor normaal tot dik haar. Helaas weet ik niet veel meer van dit product omdat de beschrijving op de verpakking niet Nederlands is.
Deze spray komt van de Action.


Dit was het alweer,hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen.

Liefs,Manuela


Geen opmerkingen:

Een reactie posten